skip to Main Content
  • Begrip in de regio
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie

Hang en Sluitwerk aanpassen of vervangen
Bij houten en kunststof hefschuifpuien zijn de hefstang en wielen 1 geheel. Vaak zijn de wielen versleten maar dan moet ook de hefstang vervangen worden aangezien dit 1 geheel vormt en de oude niet meer op de nieuwe aansluit.

Schuifpui wielen vernieuwen
Een ander belangrijk onderdeel van de schuifpui zijn de loopwielen,. Deze schuifpui wielen zorgen ervoor dat de schuifpui open of dicht kan worden geschoven. Door slijtage kunne de wielen afbreken. Om slijtage aan de looprail te voorkomen zal ik als advies willen meegeven al de schuifpui zwaar begint te rollen om de rails dan niet in te spuiten met een smeermiddel omdat dan de wielen voor heel even gaan glijden maar het probleem daarmee niet voorholpen is en eerder erger terug zult komen. Advies vraag een offerte aan bij ons.

Rubbers of mohairborstels vernieuwen
Rubbers van schuifpuien zijn belangrijke schuifpui onderdelen en moeten wel eens vervangen worden. De schuifpui rubbers zijn verdroogd of kapot. Een ander veel voorkomend probleem is dat rubbers worden meegeschilderd hierdoor drogen zij uit en gaan kapot.

Binnen buitengreep monteren met kerntrekbeveiliging 
Heeft u een houten of kunststof schuifpui met alleen een binnen greep en wilt u graag vanuit de tuin erin en eruit kunnen dan is het mogelijk om een binnen buitengreep te monteren. Hiervoor zal er nieuwe binnen en buitengreep met SKG 2 sterren Politie Keurmerk Veilig Wonen met anti kerntrek beveiliging en geleverd met drie sleutels.

Tips & onderhoud voor uw schuifpui
Al vele jaren de specialist op het gebied van schuifpui reparaties. Laat u helpen door onze monteurs die u uw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw maken, ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van klassiek tot modern en in elke mogelijke maat. Elk jaar de bewegende delen inspuiten met WD40 en de bovenrails met de scharen en de geleiders kunnen 1 keer per jaar ingespoten worden met Teflon (silicone spray).