skip to Main Content
 • Actief in heel Nederland
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Uw schuifpui weer als nieuw met onze schuifpui reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in schuifpui reparaties en het onderhouden van schuifpuien. Of u nu een GU schuifpui heeft of een Siegenia schuifpui, wij werken met diverse merken.

Veel gehoorde klachten:

 • Schuifpui loopt zwaar
 • Schuifpui laat tocht door
 • Wij kunnen de schuifpui alleen van binnenuit op slot doen
 • Lekkage

Reparaties:
Zowel houten, aluminium als kunststof schuifpuien voorzien van nieuw hang en sluitwerk. Houten hefschuifpuien monteren wij vaak nieuwe hefstang en wielen aangezien dit 1 geheel is. Dit geldt hetzelfde voor kunststof hefschuifpuien.
Aluminium schuifpuien zijn vaak voorzien van verstelbare wielen en daar staat de sluitstang los van de wielen.
Er bestaan ook kunststof puien die niet eerst gelift worden en deze kunnen ook alleen voorzien worden van nieuwe loopwagens om een goed rollende schuifpui als resultaat te krijgen.

Beveiliging:
Meeste puien in Nederland zijn voorzien van een anti uittilbeveiliging, dit is een strip of blokje wat geschroefd zit aan de bovenkant van het kozijn waardoor deze minder ruimte heeft om gelift te worden en daardoor uit het slot getrokken kan  worden. Daar integen zijn de grote schuifpuileveranciers hier pas twintig jaar geleden op gekomen. Mocht uw pui dit niet hebben dan kunnen de monteurs dit vrij eenvoudig voor u maken. De beste beveiliging voor uw schuifpui is om een balk/stok te leggen tussen het schuivende deel en het kozijn. Als dit niet mogelijk is omdat u bijvoorbeeld een schuifdeel heeft wat aan de buitenkant de rails heeft lopen dan kan er doormiddel van een hoeklijn alsnog dit gemonteerd worden waardoor u pui de beste beveiliging heeft.

Schuifpui repareren met onze schuifpui service

Als uw schuifpui niet meer werkt, dan is dat zeer vervelend. Misschien overweegt u een nieuwe schuifpui te kopen. Maar wist u dat een schuifpui reparatie veel voordeliger is? Met ons vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw schuifpui er straks weer als nieuw uitziet. Onze schuifpui service is 6 dagen per week bereikbaar. Belt ons en vertel ons dan meer over uw schuifpui en het probleem. Graag ontvangen wij dan ook twee foto’s van de greep en het schuifdeel. Zo kan onze specialist precies zien hoe uw schuifpui eruit ziet en uw schuifpui zorgvuldig repareren.

schuifpui reparatie

Wat heeft 123schuifpuien u te bieden?

123schuifpuien.nl is de site op het gebied van onderhoud en reparaties aan alle soorten schuifpuien zowel kunststof, aluminium en hout. Door een groot netwerk van dealers en leveranciers kunnen wij aan bijna alle onderdelen komen die nog in de handel is. Zo profiteert u bij ons van onze volgende kenmerken:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wenst u meer te weten over onze diensten en kosten? Of ons direct inschakelen voor uw schuifpui reparatie? Neem dan contact met ons op!

Voor een snelle prijsopgave vragen wij u om de volgende foto’s te sturen

Reacties van onze klanten

“Was geen makkelijke opdracht maar naar alle tevredenheid opgeleverd. Bedankt mannen van 123schuifpuien.nl!"

“De mannen van 123schuifpuien.nl zal ik zeker aan andere aanbevelen!”

“123schuifpuien prima service!” Fijne ervaring met dit bedrijf. Mannen denken met je mee en zijn oplossingsgericht al kost dat extra tijd."

Schuifpui repareren? Neem contact op

Wilt u onze experts snel inschakelen voor uw schuifpui reparatie? Neem dan contact op met onze schuifpui service en maak een afspraak via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Uw schuifpui repareren wij dan spoedig en op een zorgvuldige wijze!