skip to Main Content
 • Actief in heel Nederland
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Vraag hier een offerte aan. Prijsopgave binnen 1 dag!

Toegestane bestandtypes: jpg, jpeg, png (max 5mb)

Uw schuifpui weer als nieuw met onze schuifpui reparatie

Wilt u uw schuifpui laten repareren door een ware professional? Bel vandaag nog naar 123schuifpuien voor uw schuifpui reparatie. Wij zijn gespecialiseerd in schuifpui reparaties en het onderhouden van schuifpuien. Of u nu een GU schuifpui heeft of een Siegenia schuifpui, wij werken met diverse merken. Kies ook voor ons periodieke onderhoud. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of maak direct een afspraak, zodat wij uw schuifpui snel kunnen repareren.

Schuifpui repareren met onze schuifpui service

Als uw schuifpui niet meer werkt, dan is dat zeer vervelend. Misschien overweegt u een nieuwe schuifpui te kopen. Maar wist u dat een schuifpui reparatie veel voordeliger is? Met ons vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw schuifpui er straks weer als nieuw uitziet. Onze schuifpui service is 6 dagen per week bereikbaar. Belt ons en vertel ons dan meer over uw schuifpui en het probleem. Graag ontvangen wij dan ook twee foto’s van de greep en het schuifdeel. Zo kan onze specialist precies zien hoe uw schuifpui eruit ziet en uw schuifpui zorgvuldig repareren.

Merken schuifpuien die wij repareren

Wij verzorgen onze schuifpui reparatie voor diverse schuifpuien en zijn bekend met onder andere de volgende merken: GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook met Thyssen en Schuco. Wij gebruiken altijd de juiste materialen. Dit gecombineerd met ons vakmanschap maakt dat uw schuifpui er straks weer als vanouds uitziet. Wanneer wij uw schuifpui repareren kunnen wij uw loopwagen of wielen vervangen, plissé horren monteren, het loopvlak vernieuwen en het schuifdeel afstellen en sluitbaar maken.

schuifpuien repareren

schuifpui reparatie

Wat heeft 123schuifpuien u te bieden?

123schuifpuien.nl is de site op het gebied van onderhoud en reparaties aan alle soorten schuifpuien zowel kunststof, aluminium en hout. Door een groot netwerk van dealers en leveranciers kunnen wij aan bijna alle onderdelen komen die nog in de handel is. Zo profiteert u bij ons van onze volgende kenmerken:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wenst u meer te weten over onze diensten en kosten? Of ons direct inschakelen voor uw schuifpui reparatie? Neem dan contact met ons op!

GU BKS

Eland Brandt

siegenia

hautau

maco

Voor een snelle prijsopgave vragen wij u om de volgende foto’s te sturen

Reacties van onze klanten

“Was geen makkelijke opdracht maar naar alle tevredenheid opgeleverd. Bedankt mannen van 123schuifpuien.nl!"

“De mannen van 123schuifpuien.nl zal ik zeker aan andere aanbevelen!”

“123schuifpuien prima service!” Fijne ervaring met dit bedrijf. Mannen denken met je mee en zijn oplossingsgericht al kost dat extra tijd."

Schuifpui repareren? Neem contact op

Wilt u onze experts snel inschakelen voor uw schuifpui reparatie? Neem dan contact op met onze schuifpui service en maak een afspraak via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Uw schuifpui repareren wij dan spoedig en op een zorgvuldige wijze!