skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Alkmaar

Heeft u behoefte aan een snelle reparatie van uw kapotte schuifpui in Alkmaar? Benader dan de vakmensen van 123schuifpuien. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van schuifpuien. Of het nu gaat om een aluminium GU schuifpui of een houten Siegenia schuifpui, wij zorgen er met de juiste kennis, vaardigheden en originele onderdelen voor dat uw schuifpui weer als nieuw wordt. Ook voor het opnieuw afstellen van uw schuifpui staan wij graag voor u klaar. Met regelmatig onderhoud kunt u de levensduur van uw schuifpui verlengen. Meer weten over een reparatie of onderhoud van uw schuifpui en de kosten daarvoor? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken met onze specialist in Alkmaar voor snelle hulp.

Schuifpui repareren en onderhouden in Alkmaar

Een kapotte schuifpui kan voor veel ergernis en ongemak zorgen. Besluit dan niet direct om een nieuwe schuifpui te kopen, maar vraag de vakmensen van 123schuifpuien naar de mogelijkheden voor reparatie. Onze schuifpui service met landelijke dekking is 6 dagen per week bereikbaar voor snelle hulp. Wij vragen, voordat wij bij u in aan de slag gaan in Alkmaar, eerst naar meer informatie over het probleem en uw schuifpui. Tevens ontvangen wij graag twee foto’s van uw kapotte schuifpui, een van de greep en een van het schuifdeel. Wij weten dan direct waarmee we aan de slag kunnen in Alkmaar.

Reparatie van uw GU schuifpui

Als allround reparatie- en onderhoudsbedrijf in schuifpuien kunnen wij overweg met vrijwel alle materialen en merken. Wij voeren bijvoorbeeld reparaties uit bij een GU schuifpui, maar ook bij een Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen schuifpui. Wat betreft de reparaties zorgen wij onder andere voor het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte. Met de juiste reparatie maken wij uw schuifpui in Alkmaar weer als nieuw!

schuifpui alkmaar

Voordelen van 123schuifpuien

Schakelt u in Alkmaar 123schuifpuien in voor een schuifpui reparatie of onderhoud? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
  • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
  • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
  • Reparaties worden snel ingepland
  • Marktconforme prijzen

Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Is uw schuifpui in Alkmaar kapot? Besluit dan niet direct om een nieuwe schuifpui te kopen, maar vraag eerst naar de mogelijkheden voor een reparatie bij 123schuifpuien! Bel ons via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Alkmaar om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.