skip to Main Content
  • Actief in heel Nederland
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie

Vraag hier een offerte aan.
Ontvang een prijsopgave binnen 1 dag!  • JaNee
  • JaNeeToegestane bestandtypes: jpg, jpeg, png (max 5mb)

Over 123 Schuifpuien.nl

123schuifpuien.nl heeft een landelijk partnernetwerk verspreid over heel Nederland. Iedere 123schuifpuien partner is een echte vakman die begrijpt wat voor u belangrijk is en met ruime ervaring en een groot dealernetwerk om elke schuifpui weer als nieuw te laten lopen.

Een betrouwbare schuifpui specialist vinden is niet zo gemakkelijk, daarom zie je hier een paar simpele tips hoe de beste persoon te vinden en de kosten van schuifpui reparaties.

Schuifpuien Reparateur
Je krijgt hier tips voor een goede en betaalbare schuifpui reparatie. Met een eenvoudig stappenplan valt er bijna altijd wel te besparen op de kosten. Een schuifpui specialist kan ervoor zorgen dat je snel een mooi weer een goed lopende en sluitende pui hebt maar het kan ook verkeerd uitpakken. Helaas komt dat vaak voor en daarom zijn hier een aantal tips voor je gebundeld. Bekijk de schuifpui offerte

Service en Onderhoud
Al vele jaren de specialist op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Laat je helpen door onze specialisten die je volledig begeleiden. Jouw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw. Ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van klassiek tot modern en in elke mogelijke maat. Landelijke dienstverlening en direct jouw schuifpui weer in orde gemaakt. Een schuifpui maakt niet alleen je huis weer compleet, je zal je niet meer kunnen herinneren hoe je het ooit zonder gedaan hebt.

Reparatie
Desondanks dat kunststof en aluminium duurzame producten zijn, zijn bepaalde onderdelen slijtage gevoelig. Door periodieke onderhoudsservice zullen deze onderdelen langer mee gaan. Als bepaalde onderdelen kapot gaan dan heeft dit vaak het resultaat dat deuren en ramen niet normaal meer functioneren. Bij ad hoc reageren en het repareren van de desbetreffende onderdelen kan 123schuifpuien.nl er voor zorgen dat u niet een nieuwe schuifpui of kozijn moet aanschaffen.

Het hang- en sluitwerk is zeer belangrijk. Wij werken wat dat betreft met A merk hang- en sluitwerk, aan de eisen die worden gesteld door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit hang- en sluitwerk is getest op duurzaamheid en inbraakwerendheid. Goed hang- en sluitwerk kan u bovendien nog een korting op uw inboedelverzekering opleveren. Daarnaast is het bij kunststof kozijnen ook belangrijk dat beslag van hoogwaardige kwaliteit wordt gebruikt om uitzakken te voorkomen

Maurice 123schuifpuien