skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Service en Onderhoud aan schuifpuien
Laat u helpen door onze specialisten die je volledig begeleiden. Werkt uw schuifpui niet goed? Wij horen vooraf graag van u welk type schuifpui u heeft. Is hij gemaakt van hout, aluminium of kunststof? Vervolgens wil onze vakman graag weten waar het probleem precies ligt. Heeft uw schuifpui echt een reparatie nodig? Of moet hij alleen op de juiste manier worden afgesteld? Vervolgens komen wij zo snel mogelijk bij u langs in voor schuifpui onderhoud of reparatie.

Schuifpui loopt zwaar?
Een andere oorzaak van een zwaar lopende schuifpui kan zijn dat de wieltjes versleten zijn. In de meeste gevallen is het dan tijd om deze wielstellen te vervangen zodat uw deur weer soepel open en dicht gaat.

Wij voeren schuifpui onderhoud uit voor de verschillende bedrijven:
HBI kozijnen
Kraakman Kozijntechniek
De Vries Kozijnen
Schipper Schuifpuien
GU schuifpuien
Keurkozijnen
Exakta schuifpuien

Ontdek het Gemak van Kwalitatieve Schuifpui Wielen

De soepele werking van je schuifpui wordt vaak toegeschreven aan de kwaliteit van de schuifpui wielen. Deze kleine, maar essentiële componenten spelen een cruciale rol bij het moeiteloos laten glijden van de schuifpanelen en dragen bij aan het algehele comfort en de functionaliteit van je schuifpui.

**1. Soepel Glijden, Dag in Dag Uit: Kies voor hoogwaardige schuifpui wielen om ervoor te zorgen dat je schuifpui moeiteloos en geruisloos opengaat en sluit. De juiste wielen verminderen wrijving en slijtage, waardoor je schuifpui met het grootste gemak kan worden bediend, ongeacht hoe vaak je deze gebruikt.

**2. Duurzaamheid voor Langdurig Gebruik: Schuifpui wielen worden blootgesteld aan constante belasting en moeten daarom duurzaam en robuust zijn. Kies voor wielen die bestand zijn tegen de elementen, zoals regen, stof en temperatuurveranderingen. Hierdoor behouden ze hun prestaties en structuur, zelfs bij intensief gebruik over de jaren.

**3. Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Bij het vervangen van schuifpui wielen is het handig om te kiezen voor modellen die eenvoudig te installeren zijn. Professioneel advies kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Daarnaast is regelmatig onderhoud van de wielen belangrijk om ze in optimale conditie te houden. Reinig de wielen en de rail regelmatig en verwijder eventueel vuil om soepele beweging te garanderen.

3 Tips voor schuifpui loopt zwaar:
 • 1. Smering is de sleutel: Een van de meest voorkomende oorzaken van een stroeve schuifpui is gebrek aan smering. Regelmatig onderhoud met een geschikt smeermiddel kan wonderen verrichten. Breng een dunne laag smeermiddel aan op de bovenrails en bewegende delen van de schuifpui. Vermijd echter het gebruik van zware oliën, omdat deze stof en vuil kunnen aantrekken. Een lichte siliconenspray is vaak een uitstekende keuze.
 • 2. Reinig de rails grondig: Het ophopen van vuil en stof in de rails kan ervoor zorgen dat uw schuifpui zwaar loopt. Maak een gewoonte van regelmatig schoonmaken door de rails te borstelen en eventuele vuilophopingen te verwijderen. Gebruik een stofzuiger om grondig schoon te maken en volg dit op met een vochtige doek om eventuele resterende deeltjes te verwijderen.
 • 3. Controleer en herstel de uitlijning: Een andere veelvoorkomende oorzaak van een stroeve schuifpui is een slechte uitlijning. Controleer of de schuifpui correct is uitgelijnd op de rails. Als u onregelmatigheden opmerkt, kunt u mogelijk de uitlijning aanpassen met behulp van de verstelbare schroeven aan de onderkant of zijkant van de pui.
 • Als dit niet lukt, is het raadzaam professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat de schuifpui weer optimaal gaat lopen.

  Vraag hier een offerte aan.
  Ontvang een prijsopgave binnen 1 dag!  • KunststofHout

  • Kiepkantel puiHefschuifpui

  • VlakVerdiept

  • 24mmtrippel glas

  • Ral 9001 (wit)Ral 9010 ( crème)Anders  Toegestane bestandtypes: jpg, jpeg, png (max 5mb)

  Schuifpui-1-1
  schuifpui 4

  Contactgegevens
  123schuifpuien.nl
  Tel: 06 – 48 69 64 00
  Mail: info@123schuifpuien.nl
  Pieter Acker 103
  1965 SR Heemskerk

  123 Kozijn Offertes.nl
  Tel: 0620528757
  Mail: info@123kozijnoffertes.nl
  2571 CK Den Haag

  123 Kozijn Onderdelen.nl
  Mail: info@123kozijnonderdelen

  Uw schuifpui snel en vakkundig gerepareerd
  Bel voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!.