skip to Main Content
  • Actief in heel Nederland
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie

Offerte nieuwe schuifpui

Al 30 jaar leveren en plaatsen wij schuifpuien aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Door deze jarenlange ervaring beschikken wij over ruimschoots kennis en expertise om u te kunnen adviseren en uw opdrachten uit te voeren.

Waarom 123schuifpuien?

  • onderscheiden ons door te werken met een vast aanspreekpunt
  • een vaste montageploeg
  • vaste prijzen.
  • scherpe offerte

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Voor elke schuifpui hebben wij een oplossing. De kozijnen worden op maat gemaakt op basis van een vlak of een verdiept profiel en tegenwoordig is ook de hout look verbinding mogelijk. Deze profielen kunnen in verschillende RAL kleuren met of zonder houtnerf, kortom het kunststof van tegenwoordig is niet meer van hout te onderscheiden. Wel met alle comfort zoals onderhoudsarm, perfect isolerend, en inbraakveilig.

Wat is het verschil tussen een hefschuifpui en een kiepkantelpui?

Een hefschuifpui draait u aan de binnenkant een hendel om, waarna u het schuifdeel van de hefschuifpui eenvoudig opent. Het schuifdeel wordt opgeheven door acryl rollen die het verplaatsen makkelijk maken. De hefschuifpui is een erg degelijke schuifpui die tegen een stootje kan.
Bij een schuifkieppui kiept u het schuifdeel naar binnen, om het vervolgens opzij te bewegen. Deze beweging is wat moeilijker. Het voordeel is dat het schuifdeel ook in een kiepstand kan worden gezet en dit type schuifpui is goedkoper. Verschillende leveranciers zijn gestopt met het leveren van dit type schuifpui omdat het regelmatig mankementen vertoont.

Tips & onderhoud voor uw schuifpui
Al vele jaren de specialist op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Laat u helpen door onze specialisten die u volledig begeleiden. Uw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw. Ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van klassiek tot modern en in elke mogelijke maat. Elk jaar de bewegende delen inspuiten met WD40 en de bovenrails met de scharen en de geleiders kunnen 1 keer per jaar ingespoten worden met Teflon (silicone spray).

Contactgegevens
123schuifpuien.nl
Tel: 06 – 48 69 64 00
Mail: info@123schuifpuien.nl
Pieter Acker 103
1965 SR Heemskerk

123 Kozijn Offertes.nl
Tel: 0620528757
Mail: info@123kozijnoffertes.nl
2571 CK Den Haag

123 Kozijn Onderdelen.nl
Mail: info@123kozijnonderdelen

Uw schuifpui snel en vakkundig gerepareerd
Bel voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!.

123schuifpuien.nl over ons