skip to Main Content
  • Begrip in de regio
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie

Eland Brandt schuifpui/Schipper en Bomar schuifpui

Schuifpui loopt stroef door versleten wieltjes
Een andere oorzaak van een zware schuifpui kan zijn dat de wieltjes versleten zijn. In de meeste gevallen is het dan tijd om deze wielstellen te vervangen zodat uw deur weer soepel open en dicht gaat. Dit kunt u het beste laten uitvoeren door professionals. Schipper Kozijnen heeft een eigen afdeling Onderhoud & Reparatie met ervaren monteurs die dit voor u kunnen doen. Het schoonmaken van de rail kan dan gelijktijdig worden gedaan.

Reparatie & Onderhoudsservice
Desondanks dat kunststof en aluminium duurzame producten zijn, zijn bepaalde onderdelen slijtage gevoelig. Door periodieke onderhoudsservice zullen deze onderdelen langer mee gaan. Als bepaalde onderdelen kapot gaan dan heeft dit vaak het resultaat dat deuren en ramen niet normaal meer functioneren. Of u nu een hefsysteem of een kiep systeem heeft beide schuifpuien zijn weer als nieuw te maken!

Tips & Onderhoud voor uw schuifpui
Al vele jaren de specialist op het gebied van schuifpui reparaties. Laat u helpen door onze monteurs die u uw schuifpui wordt weer zo goed als nieuw maken, ongeacht de huidige staat. Wij hebben ervaring met alle soorten schuifpuien, van klassiek tot modern en in elke mogelijke maat. Elk jaar de bewegende delen inspuiten met WD40 en de bovenrails met de scharen en de geleiders kunnen 1 keer per jaar ingespoten worden met Teflon (silicone spray).