skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui reparatie in Almere door 123schuifpuien.nl

Wilt u in Almere een reparatie of onderhoud aan uw schuifpui laten uitvoeren? 123schuifpuien is uw professional. Wij specialiseren ons in het repareren en onderhouden van schuifpuien in de breedste zin van het woord. Wilt u uw Siegenia schuifpui of aluminium GU schuifpui laten repareren of onderhouden? U kunt op ons rekenen. Indien u de levensduur van uw schuifpui wenst te verlengen, raden wij u tevens periodiek onderhoud aan. Wilt u meer weten over wat een schuifpui reparatie en het onderhouden hiervan kost? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan of bel vanuit Almere met onze specialist.

Reparatie en onderhoud van uw schuifpui

Indien de schuifpui van uw woning in Almere kapot is, overweegt u wellicht een nieuwe schuifpui te kopen. Maar heeft u ook al aan een reparatie gedacht? Onze professionals zorgen dat uw schuifpui er weer gloednieuw uitziet. Bel voor snelle hulp direct met onze schuifpui service. U kunt ons 6 dagen per week bereiken. Vertel ons dan ook meer over uw schuifpui, het specifieke probleem en stuur tevens twee foto’s van de schuifpui. Hierbij wensen wij een foto van de greep en van het schuifdeel. Levert u al deze informatie aan, dan kan onze expert direct voor u in Almere aan de slag met het repareren van uw schuifpui.

Reparatie van uw GU schuifpui

Als schuifpui specialist kunnen wij met diverse soorten schuifpuien overweg. Wij zijn gespecialiseerd in merken zoals GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook in Thyssen en Schuco. Door iedere keer weer de juiste kennis en materialen toe te passen, maken wij uw schuifpui in Almere weer gloednieuw. Bij het repareren kunnen wij onder andere uw loopwagen of wielen vervangen, het loopvlak vernieuwen, plissé horren kunnen monteren, het schuifdeel afstellen, maar ook het schuifdeel afsluitbaar maken.

schuifpuien almere

schuifpui almere

Waar staat 123schuifpuien voor?

Indien u in Almere de keuze maakt voor 123schuifpuien en ons inschakelt voor de reparatie of het onderhoud van uw schuifpui, mag u het volgende verwachten:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer weten over het onderhoud of de reparatie van uw schuifpui? Kies er dan voor om via onze website een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Schuifpui in Almere repareren? Neem contact op

Wilt u direct onze hulp inzetten bij het repareren of onderhouden van uw schuifpui in Almere? Bel dan vandaag nog met onze schuifpui service en neem contact op via
06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Almere voor het vakkundig repareren en onderhouden van uw schuifpui.