skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Amstelveen

Wilt u in Amstelveen uw kapotte schuifpui snel laten repareren door een vakman? Benader dan 123schuifpuien! Wij zijn specialist op het gebied van het repareren en onderhouden van vrijwel alle soorten schuifpuien. Denk aan een aluminium GU schuifpui of een houten Siegenia schuifpui. Met de juiste kennis, vaardigheden en originele onderdelen zorgen wij ervoor dat uw schuifpui weer snel als nieuw is. Wilt u de schuifpui netjes laten afstellen? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Door regelmatig onderhoud, kunt u de levensduur van uw schuifpui verlengen. Voor meer informatie over de reparatie of het onderhoud van uw schuifpui en de kosten vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website. Bel ons op en onze vakman komt zo snel mogelijk bij u langs in Amstelveen voor een reparatie.

Schuifpui repareren en onderhouden in Amstelveen

Om ergernis en ongemak van uw kapotte schuifpui in Amstelveen te voorkomen, wilt u misschien zo snel mogelijk een nieuwe schuifpui kopen. Wij raden het echter aan om eerst de mogelijkheden van reparatie te onderzoeken. Bij 123schuifpuien kan een kapotte schuifpui namelijk in de meeste gevallen gewoon gerepareerd worden. Dat kan u flink wat kosten schelen. Onze schuifpui service met landelijke dekking is 6 dagen per week bereikbaar voor hulp. Vooraf ontvangen wij graag meer informatie over de schuifpui en het probleem. Op deze manier kunnen wij zo adequaat mogelijk handelen. Tot slot ontvangen wij ook graag twee foto’s van uw kapotte schuifpui, een van de greep en een van het schuifdeel. Onze vakman weet dan direct waar hij mee aan de slag kan in Amstelveen.

Reparatie van uw GU schuifpui

Wij zijn een allround reparatie- en onderhoudsbedrijf en kunnen overweg met vrijwel alle schuifpui merken en materialen. Of het nu gaat om een GU schuifpui of een schuifpui van Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen, wij kunnen de schuifpui met de juiste materialen en kennis weer als nieuw maken. Onze vakmensen zorgen onder andere voor het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte. Waarmee kunnen wij u helpen in Amstelveen?

schuifpui amstelveen

Voordelen van 123schuifpuien

Wanneer u in Amstelveen 123schuifpuien inschakelt voor reparatie of onderhoud aan uw schuifpui, kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Besluit bij een kapotte schuifpui niet direct om een nieuwe schuifpui te kopen, maar vraag eerst naar de mogelijkheden voor een reparatie. Neem contact op met 123schuifpuien via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Amstelveen om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.