skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Laat uw schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl

Werkt uw schuifpui in Amsterdam niet meer naar behoren? En bent u van plan om een nieuwe schuifpui te kopen? Kijk dan eerst of er mogelijkheden zijn om uw schuifpui te laten repareren. 123schuifpuien staat namelijk altijd voor uw klaar! Onze vakmensen herstellen uw schuifpui. Na een reparatie is hij weer zo goed als nieuw! U kunt bij ons terecht voor de reparatie en het onderhoud van uw schuifpui. Dus heeft uw schuifpui in Amsterdam een reparatie nodig? Bel dan direct onze mensen voor een snelle reparatie. Bent u benieuwd naar de prijs voor een schuifpui reparatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Schuifpui reparatie kosten Amsterdam

Schuifpui reparatie kosten overzicht
Hout Merk Prijsoverzicht
GU € 750,00
Maco € 750,00
AGB € 850,00
SI € 800,00
Aluminium Eland Brandt € 500,00
Schipper Ede € 550,00
Bomar € 550,00
Reynaerds € 450,00
Kunststof GU € 750,00
SI € 850,00
Maco € 800,00

Voordelen van 123schuifpuien

Schakelt u in Amsterdam 123schuifpuien in voor reparatie of onderhoud aan uw schuifpui? Dan kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland

Bent u benieuwd naar de reparatie van uw schuifpui en de prijs? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Voor reparatie en onderhoud aan diverse soorten schuifpuien

Als echte schuifpui specialist kunnen wij met diverse soorten schuifpuien overweg. Bij 123schuifpuien.nl begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende schuifpui is voor uw huis of bedrijfspand. Daarom bieden wij professionele schuifpui reparatiediensten tegen betaalbare tarieven.

Onze Diensten:

 1. Inspectie en Diagnose: Voordat we aan de reparatie beginnen, voeren we een grondige inspectie uit om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Onze ervaren technici zullen alle aspecten van uw schuifpui onderzoeken en u een duidelijk beeld geven van de benodigde reparaties.
 2. Vakkundige Reparaties: Ons team van deskundige vakmensen is gespecialiseerd in het repareren van verschillende soorten schuifpuien, ongeacht het merk of het type schade. Of het nu gaat om gebroken sloten, versleten wielen, kapotte handvatten of lekkages, wij hebben de expertise om het probleem snel en efficiënt op te lossen.
 3. Schuifpui reparatie kosten. Transparantie: Bij 123schuifpuien.nl geloven we in transparantie als het gaat om kosten. Na de inspectie ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten. Geen verborgen kosten, geen verrassingen!
 4. Snelle Service: We begrijpen dat een defecte schuifpui voor ongemak kan zorgen. Daarom streven we ernaar om onze reparaties snel en efficiënt uit te voeren, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van een soepel werkende schuifpui.
 5. Klanttevredenheid Gegarandeerd: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om niet alleen uw schuifpui te repareren, maar ook om een positieve ervaring te bieden. Onze vriendelijke en professionele service is ontworpen om aan uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

Neem contact met ons op voor schuifpui reparatie Amsterdam

Bent u van plan om uw kapotte schuifpui te laten repareren, neem dan vanuit Amsterdam eerst contact op met 123schuifpuien en vraag of een reparatie mogelijk is. U belt ons via 06-48696400. Mailen kan ook naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Amsterdam om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.

  Voor een goede aanvraag vragen wij 2 foto's van de pui.
  Ontvang een prijsopgave binnen 1 dag!  • KunststofAluminiumHout

  • JaNee

  • JaNee

  • JaNee

  • JaNee
  Toegestane bestandtypes: jpg, jpeg, png (max 5mb)