skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Beverwijk

Heeft u in Beverwijk behoefte aan een vakkundige reparatie van uw schuifpui? Maak dan kennis met 123schuifpuien.nl. Wij zijn uw specialist op het gebied van de reparatie en het onderhoud van schuifpuien. Wij zijn staan bekend om onze kwaliteit en uitstekende service. Moet het hang- en sluitwerk van uw schuifpui afgesteld worden? Schakel dan gerust de mannen van 123schuifpuien in voor periodiek onderhoud. Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Ook voor meer informatie over het onderhoud of de reparatie van een schuifpui en de kosten kunt telefonisch of per mail contact opnemen vanuit Beverwijk.

Schuifpui repareren en onderhouden in Beverwijk

Is uw schuifpui in Beverwijk beschadigd en werkt hij niet meer naar behoren? Besluit dan niet direct om een nieuwe schuifpui te kopen, maar bekijk eerst de optie om de schuifpui te laten repareren. De vakmensen van 123schuifpuien zijn in de meeste gevallen in staat om uw schuifpui netjes te repareren. Dit scheelt u flink wat kosten! Benader onze schuifpui service met landelijke dekking. Deze service is 6 dagen per week bereikbaar. Wanneer u ons inschakelt, zullen we eerst naar de schade van de schuifpui vragen. Tevens willen wij weten met wat voor soort schuifpui wij van doen hebben. Tot slot vragen wij u om twee foto’s van de schuifpui toe te sturen, een van de greep en een van het schuifdeel. Onze vakman weet dan direct waar hij mee kan beginnen in Beverwijk.

Reparatie van uw GU schuifpui

De vakmensen van 123schuifpuien hebben ervaring met vrijwel alle merken en materialen van schuifpuien. Denk aan een GU schuifpui of een Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen schuifpui. In de meeste gevallen kan de schuifpui gerepareerd worden en is hij weer als nieuw. Wat betreft de reparatie zorgen wij onder andere voor het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte uit. Laat ons weten waar wij u in Beverwijk mee mogen helpen.

schuifpui beverwijk

Voordelen van 123schuifpuien

Wanneer u in Beverwijk de vakmannen van 123schuifpuien inschakelt voor reparatie of onderhoud aan uw schuifpui, kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer te weten komen over de reparatie van een schuifpui en de prijs? Vraag dan gerust gratis een vrijblijvende een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Is uw schuifpui in Beverwijk kapot? En bent u van plan om een nieuwe schuifpui te kopen? Vraag dan eerst naar de mogelijkheden voor reparatie van uw schuifpui bij 123schuifpuien. Grote kans dat wij de schuifpui prima kunnen repareren. Bel voor meer informatie naar06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Beverwijk om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.