skip to Main Content
  • Begrip in de regio
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie

Driepuntssluiting laten plaatsen door 123 Schuifpuien

Met een driepuntssluiting of een meerpuntssluiting biedt u uw woning meer bescherming van buitenaf. Waar een regulier slot gemakkelijk geforceerd kan worden, is dat bij een driepuntssluiting of een meerpuntssluiting vele malen lastiger. Wilt u uw woning ook graag beter beveiligen? Dan komt 123 Schuifpuien natuurlijk graag een driepuntssluiting of meerpuntssluiting voor u plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting is een insteekslot dat veel wordt gebruikt op voor- en achterdeuren. In principe werkt een driepuntssluiting als een normaal slot. Er zitten een aantal voordelen verbonden aan het laten plaatsen van een driepuntssluiting:

  • Met een driepuntssluiting kunt u uw woning extra goed beveiligen
  • Een driepuntssluiting voorkomt kromme deuren en tocht
  • Overige sloten worden overbodig wanneer u gebruik maakt van een driepuntssluiting
  • Met een driepuntssluiting creëert u een veilige vluchtweg bij nood

Wij kunnen verschillende soorten driepuntssluitingen voor u monteren: krukbediend en cilinderbediend.

Het verschil tussen een driepuntssluiting en een meerpuntssluiting

Driepuntssluitingen worden ook wel meerpuntssluitingen genoemd. Het verschil zit hem in het aantal punten waarmee deze in het kozijn sluiten. Zowel driepuntssluitingen als meerpuntssluitingen zijn gemakkelijk te bedienen en daarom zeer goed te gebruiken als vluchtdeur in noodgevallen. U kunt uw deur eenvoudig en efficiënt bedienen met een sleutel. Het plaatsen van een driepuntssluiting of meerpuntssluiting is niet gemakkelijk en vergt veel kennis en ervaring. Daarom kunt u deze klus het best laten uitvoeren door 123 Schuifpuien.

Binnen buiten greep plaatsen?

Heeft u een tuin met een achterom en wilt u van uit uw tuin door uw schuifpui naar binnen kunnen dan is er een optie om een binnen buitengreep te monteren. Dit kan alleen bij hefschuifpuien. Hiervoor moet er een cilindergat geboord worden zodat een hele cilinder met de bijbehorende binnen buiten greep geplaatst kan worden.

Contact opnemen met 123 Schuifpuien

Wilt u graag een driepuntssluiting of meerpuntssluiting laten monteren op uw voordeur, achterdeur of schuur? 123 Schuifpuien neemt u deze klus graag uit handen! Wij hanteren scherpe tarieven en zijn zeer transparant over onze prijzen, waardoor u nooit voor verrassingen komen te staan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons gemakkelijk te bereiken door te mailen naar: info@123schuifpuien.nl of te bellen naar:
06 – 48 69 64 00. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier hier op de site, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Om uw driepuntssluiting op professionele wijze te laten monteren moet u zijn bij 123 Schuifpuien!