skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Snelle schuifpui reparatie en onderhoud in Gouda

Wilt u in Gouda direct uw schuifpui laten repareren of onderhouden? 123schuifpuien is dan uw expert. Wij specialiseren ons in schuifpuien en het repareren en onderhouden hiervan. Wilt u uw GU schuifpui laten onderhouden of wenst u een reparatie voor uw Siegenia schuifpui? Wenst u een langere levensduur voor uw schuifpui? Schakel ons dan ook in voor periodiek onderhoud. Maak vandaag nog een afspraak met ons of vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat wij uw schuifpui in Gouda snel kunnen repareren of onderhouden.

Repareren en onderhouden van uw schuifpui

Niet is vervelender dan een kapotte schuifpui in uw woning in Gouda. Overweegt u een nieuwe schuifpui te kopen? Denk dan nog een keer na, want met onze reparatie bent u wellicht veel goedkoper uit. Wij zorgen ervoor dat uw schuifpui er weer geheel als nieuw uitziet. Neem voor directe hulp contact op met onze schuifpui service die u 6 dagen per week kunt bereiken. Vertel ons dan ook meer over uw schuifpui, het probleem en stuur ons 2 foto’s op van het schuifdeel en de greep. Met deze informatie kan onze specialist de reparatie van uw schuifpui in Gouda op de beste wijze uitvoeren.

Repareren van GU schuifpuien en andere merken

Onze experts weten raad met verschillende materialen en merken en zijn volledig up-to-date qua kennis en vaardigheden. Merken waar wij bekend mee zijn betreffen onder andere
GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook Thyssen en Schuco. Wij weten telkens weer een juiste materiaalkeuze te maken. Dit in combinatie met ons vakmanschap maakt dat wij uw schuifpui geheel kunnen vernieuwen. U kunt ons inzetten om uw
loopwagen of wielen te vervangen, plissé horren te monteren, het loopvlak te vernieuwen en het schuifdeel af te stellen en afsluitbaar te maken. Waar kunnen wij u bij helpen?

schuifpuien gouda

schuifpui gouda

123schuifpuien biedt u vele voordelen

123schuifpuien heeft u in Gouda vele voordelen te bieden. Wanneer u ons inschakelt voor het repareren en/of onderhouden van uw schuifpui, profiteert u van de volgende punten:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer weten over onze service? Of wilt u ons inschakelen om uw schuifpui te laten repareren? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons.

Uw schuifpui in Gouda repareren? Neem contact op

Wilt u ons snel inschakelen om uw schuifpui in Gouda te repareren? Of deze periodiek laten onderhouden? Bel dan naar ons professionals via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Uw schuifpui in Gouda wordt dan spoedig door ons gerepareerd.