skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Hoofddorp

Wilt u uw kapotte schuifpui in Hoofddorp laten repareren door een vakman? Kies dan voor de diensten van 123schuifpuien. Wij staan voor u klaar met een snelle reparatie en vakkundig onderhoud van uw schuifpui. Welk type schuifpui u ook heeft, van een aluminium GU schuifpui tot een Siegenia schuifpui van hout; wij staan voor u klaar. Wij hebben de juiste kennis en vaardigheden in huis en maken gebruik van de originele onderdelen om uw schuifpui weer zo goed als nieuw te maken. Bel ons snel op en maak een afspraak met onze vakmensen in Hoofddorp. Voor meer informatie over een schuifpui reparatie en de kosten vraagt u een gratis offerte aan via de website.

Schuifpui repareren en onderhouden in Hoofddorp

Om ongemak te voorkomen is het verstandig om uw kapotte schuifpui in Hoofddorp zo snel mogelijk te laten repareren. Vanwege de enorme aanvraag naar schuifpui reparaties, hebben wij gezorgd voor een schuifpui service met landelijke dekking die 6 dagen per week bereikbaar is. Wanneer u ons inschakelt, ontvangen wij vooraf graag meer informatie over de situatie in Hoofddorp. Wij willen bijvoorbeeld meer weten over het materiaal van de schuifpui en waar de schuifpui precies kapot is gegaan. Op deze manier kunnen wij onze service nog beter op u afstellen en sneller aan de slag gaan. Tot slot vragen wij u om twee foto’s van de schuifpui te sturen, een van de greep en een van het schuifdeel. Onze vakman weet dan direct waarmee hij bij u aan de slag kan.

De reparatie van uw GU schuifpui

Wij zijn een allround bedrijf dat overweg kan met vrijwel alle soorten en merken schuifpuien. Of het nu gaat om een GU schuifpui of een Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen schuifpui; wij hebben de juiste onderdelen in huis om een succesvolle reparatie uit te voeren. Wij zorgen tijdens de reparatie in Hoofddorp bijvoorbeeld voor het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte. Het resultaat is een schuifpui die er weer uitziet en werkt als nieuw!

schuifpui hoofddorp

De voordelen van 123schuifpuien

Schakelt u in Hoofddorp 123schuifpuien in voor een schuifpui reparatie of onderhoud? Dan kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Bent u van plan om in Hoofddorp een nieuwe schuifpui te kopen omdat uw huidige schuifpui kapot is? Grote kans dat uw kapotte schuifpui netjes gerepareerd kan worden door de vakmensen van 123schuifpuien! Vraag naar de mogelijkheden via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Hoofddorp om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.