skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Hoorn

Heeft uw kapotte schuifpui in Hoorn reparatie nodig van een echte specialist? Klop dan aan bij 123schuifpuien. Wij zijn een vakbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van schuifpuien. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om uw schuifpui snel en vakkundig te herstellen. Ook voor onderhoud aan uw schuifpui bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakman kan bijvoorbeeld regelmatig het hang- en sluitwerk van de schuifpui afstellen. Met het juiste onderhoud kunt u de levensduur van uw schuifpui verlengen. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Hoorn? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Voor meer informatie over de reparatie van de schuifpui en de kosten vraagt u via onze website een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Schuifpui laten repareren en onderhouden in Hoorn

Is uw schuifpui in Hoorn onverhoopt kapot gegaan? Dan bent u misschien van plan om een nieuwe schuifpui te kopen. Toch raden wij dit af aangezien er een grote kans is dat de schuifpui nog prima gerepareerd kan worden door onze vakmannen. Dit kan u behoorlijk wat kosten schelen! U neemt gewoon contact op met onze schuifpui service met landelijke dekking. Deze service is 6 dagen per week bereikbaar. De specialist zal u eerst vragen om meer informatie te geven over het probleem van de schuifpui. Tevens dient u een tweetal foto’s te sturen van de schuifpui, een van de greep en een van het schuifdeel. Met de informatie en de foto’s weten wij direct hoe we het probleem kunnen verhelpen in Hoorn.

De reparatie van uw GU schuifpui

Als allround reparatie- en onderhoudsbedrijf in schuifpuien en hebben wij ervaring met en kennis van vrijwel alle merken schuifpuien, bijvoorbeeld een GU schuifpui of een Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen schuifpui. Wat er ook kapot is aan uw schuifpui, wij kunnen het meestal repareren. Wij zorgen onder andere voor het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte uit. Waar kunnen wij u in Hoorn mee helpen?

schuifpuien hoorn

schuifpui hoorn

Voordelen van 123schuifpuien

Wanneer u in Hoorn de vakmannen van 123schuifpuien inschakelt voor reparatie of onderhoud aan uw schuifpui, kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Besluit niet direct een nieuwe schuifpui te kopen wanneer uw huidige schuifpui in Hoorn kapot is, maar kies ervoor om uw oude schuifpui te laten repareren door de mannen van 123schuifpuien. Bel ons direct via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Hoorn om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.