skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Vakkundige reparatie van uw schuifpui in Katwijk

Wenst u in Katwijk uw schuifpui te laten repareren of onderhouden? 123schuifpuien is dan uw ervaren specialist. Wij kunnen uw schuifpui repareren en onderhouden. Wenst u onderhoud aan uw aluminium GU schuifpui of een reparatie voor uw Siegenia schuifpui? Ga dan met ons in zee. Verleng de levensduur van uw schuifpui tevens door voor ons periodieke onderhoud te kiezen. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan op onze website of neem direct vanuit Katwijk contact op met een van onze specialisten.

Repareren en onderhouden van uw schuifpui

Een kapotte schuifpui in uw woning in Katwijk is geen pretje. U overweegt wellicht een nieuwe te kopen, maar wat dacht u ervan om uw schuifpui te laten repareren? Met ons vakmanschap ziet uw schuifpui er straks weer als nieuw uit. Bel onze schuifpui service als u direct hulp wenst. Deze kunt u 6 dagen per week bellen. Geef ons dan informatie over uw schuifpui en het probleem en lever tevens 2 foto’s aan van het schuifdeel en de greep. Na het aanleveren van deze informatie, weet onze expert precies hoe uw schuifpui in Katwijk op de beste wijze gerepareerd kan worden.

Repareren van uw GU schuifpui

Als schuifpui expert weten wij met elk merk en alle materialen raad. Ons specialisme behelst de merken GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook Thyssen en Schuco. Door telkens weer onze kennis en juiste materiaalkeuze toe te passen, oogt uw schuifpui in Katwijk straks weer als nieuw. Wij kunnen gedurende de reparatie de
wielen of loopwagen vervangen, plissé horren monteren, het loopvlak vernieuwen, het schuifdeel afsluitbaar maken en deze geheel afstellen. Wat wenst u voor uw schuifpui?

Wij zijn 123schuifpuien

Maakt u net als velen de keuze voor 123schuifpuien in Katwijk, dan kunt u bij het repareren of onderhouden van uw schuifpui rekenen op deze voordelen:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer weten over het onderhouden of repareren van uw schuifpui? Neem dan contact op met onze adviseur of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Contact met 123Schuifpuien

Wilt u uw schuifpui in Katwijk laten repareren door een echte expert? Of wenst u periodiek onderhoud? Bel dan vandaag nog naar onze schuifpui service. Neem contact op via:
06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan snel naar Katwijk om uw schuifpui van een uitstekende reparatie te voorzien.