skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Snelle reparatie van uw schuifpui in Leiden

Wilt u in Leiden uw schuifpui laten repareren of onderhouden? 123schuifpuien is dan uw ervaren specialist. Ons specialisme behelst het repareren en onderhouden van allerhande merken schuifpuien. Of u nu onderhoud wenst aan uw aluminium GU schuifpui of een reparatie voor uw Siegenia schuifpui, wij bieden de beste service. Kies er ook voor om de levensduur van uw schuifpui te verlengen door te kiezen voor ons periodieke onderhoud. Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor het maken van een afspraak voor uw schuifpui reparatie in Leiden.

Repareren en onderhouden van uw schuifpui

Het is zeer vervelend wanneer uw schuifpui in Leiden kapot is. Misschien wilt u direct een nieuwe kopen. Maar wat dacht u van een reparatie van uw huidige schuifpui? Uw schuifpui ziet er met ons vakmanschap straks weer gloednieuw uit. Voor directe hulp belt u met onze schuifpui service. U kunt deze 6 dagen per week bereiken. Vertel ons dan meer over uw schuifpui en het specifieke probleem en stuur ons twee foto’s op van het schuifdeel en de greep. Met deze informatie kan onze expert straks geheel voorbereid aan de slag met uw schuifpui reparatie in Leiden.

Repareren van uw GU schuifpui

Wij weten, als ware schuifpui expert, raad met elk merk en alle materialen. Wij specialiseren ons in de merken GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook in Thyssen en Schuco. Wij passen iedere keer weer ons vakmanschap en een juiste materiaalkeuze toe, waardoor wij uw schuifpui geheel kunnen vernieuwen. Tijdens de reparatie kunnen wij zowel de wielen of loopwagen vervangen, plissé horren monteren en het loopvlak vernieuwen als het schuifdeel afsluitbaar maken en deze geheel afstellen. Wat zijn uw wensen?

schuifpui leiden

De voordelen van 123schuifpuien

Indien u net als vele anderen kiest voor 123schuifpuien in Leiden, zijn de volgende voordelen u bij de reparatie of het onderhoud van uw schuifpui gegarandeerd:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wenst u meer informatie over onze werkzaamheden? Of wilt u direct profiteren van onze voordelen en uw schuifpui laten repareren? Vraag dan uw vrijblijvende offerte aan.

Uw schuifpui in Leiden repareren? Neem contact op

Wenst u een vakkundige reparatie van uw schuifpui in Leiden? Of wenst u deze te laten onderhouden? Bel dan direct naar 123schuifpuien en neem contact op met::
06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij zijn dan snel ter plaatse in Leiden voor het onderhoud of de reparatie van uw schuifpui.