skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Purmerend

Wenst u in Purmerend uw kapotte schuifpui te laten repareren door een echte vakman? Vraag dan 123schuifpuien om hulp. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van schuifpuien. Welk merk of wat voor type schuifpui u in Purmerend ook heeft, wij weten met de juiste kennis en vaardigheden de reparatie succesvol te voltooien. Ook voor onderhoud, zoals het opnieuw afstellen van het hang- en sluitwerk, kunt u bij ons aankloppen. Met het juiste onderhoud kunt u de levensduur van uw schuifpui verlengen. Bel ons en maak direct een afspraak voor onderhoud of een reparatie. Ook voor meer informatie over een schuifpui reparatie en de kosten kunt u contact met ons opnemen vanuit Purmerend.

Schuifpui repareren en onderhouden in Purmerend

Een kapotte schuifpui brengt veel ergernis en ongemak met zich. We snappen dat u daarom zo snel mogelijk een nieuwe schuifpui wilt kopen. Toch raden wij aan om eerst te onderzoeken of een reparatie mogelijk is. Wij van 123schuifpuien zijn bijvoorbeeld in staat om de meeste schuifpuien netjes te repareren. Dit kan flink wat kosten schelen. Wanneer u contact opneemt met onze schuifpui service met landelijke dekking, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om de schuifpui te repareren. Vooraf ontvangen we graag meer informatie over de staat van de schuifpui. Daarnaast vragen wij u om een tweetal foto’s op te sturen van de schuifpui, een van de greep en een van het schuifdeel. Onze vakman weet dan direct waarmee hij aan de slag kan in Purmerend.

De reparatie van uw GU schuifpui

Of u in Purmerend een GU schuifpui heeft, of een schuifpui van het merk Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen heeft, wij kunnen reparaties uitvoeren bij vrijwel alle merken en materialen. Wat betreft de reparatie zorgen wij onder andere voor het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte uit. Laat ons vandaag nog weten waarmee wij u kunnen helpen in Purmerend.

schuifpuien purmerend

schuifpui purmerend

Voordelen van 123schuifpuien

Wanneer u in Purmerend de vakmannen van 123schuifpuien inschakelt voor reparatie of onderhoud aan uw schuifpui, kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Kies er in Purmerend niet direct voor om een nieuwe schuifpui te kopen, maar ontdek eerst wat de mogelijkheden zijn voor een reparatie. Vraag naar meer informatie of een vrijblijvende offerte bij 123schuifpuien via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Purmerend om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.