skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Eland Brandt Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Almere

Voor een reparatie of onderhoud aan uw Eland Brandt schuifpui bent u in Amere bij 123schuifpuien aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van schuifpuien in alle soorten en maten. Of dat u thuis nu een kapotte aluminium GU schuifpui heeft of dat uw Siegenia schuifpui van hout een onderhoudsbeurt nodig heeft, u kunt altijd op het vakmanschap en de kwaliteitsservice van 123schuifpuien rekenen. Laat regelmatig onderhoud uitvoeren aan uw schuifpui om de levensduur te verlengen. Meer weten over onderhoud of een schuifpui reparatie en de kosten? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan via onze website. Voor hulp neemt u telefonisch contact op met onze specialist in Almere.

Schuifpui Eland Brandt repareren en onderhouden in Almere.

Wij begrijpen dat uw kapotte schuifpui in Hilversum veel ongemak en ergernis veroorzaakt en dat u zo snel mogelijk een nieuwe schuifpui wilt kopen. Toch raden wij aan om eerst de mogelijkheden van een reparatie te onderzoeken. In de meeste gevallen kunnen de vakmensen van 123schuifpuien een reparatie uitvoeren en uw Eland Brandt schuifpui weer als nieuw maken. U belt u gewoon onze schuifpui service met landelijke dekking voor snelle hulp. Deze service is 6 dagen per week bereikbaar. Wanneer u ons opbelt, willen wij eerst meer informatie over uw schuifpui en het probleem. Tevens vragen wij u een tweetal foto’s op te sturen van de schuifpui, een van de greep en een van het schuifdeel. Met deze informatie en foto’s weet onze vakman direct waarmee hij kan beginnen in Almere.

Reparatie van uw Eland Brandt schuifpui

Als specialist op het gebied van schuifpuien kunnen wij overweg met vrijwel alle schuifpui merken en materialen. Denk aan een GU schuifpui of een schuifpui van Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco of Thyssen. Door gebruik te maken van passende materialen en de juiste kennis en vaardigheden toe te passen, kunnen wij uw schuifpui in Almere weer als nieuw maken. Wat betreft de reparatie voeren wij onder andere het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte uit.

De voordelen van 123schuifpuien

Wanneer u in Almere 123schuifpuien inschakelt voor reparatie of onderhoud aan uw schuifpui, kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs vraagt u vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Door de vakmensen van 123schuifpuien in te schakelen voor reparatie of onderhoud is het niet noodzakelijk om direct een nieuwe schuifpui te kopen. Bel onze schuifpui service via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk langs in Hilversum om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.