skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Verleng levensduur schuifpui met schuifpui onderhoud

Wilt u schuifpui onderhoud laten verrichten door een specialist? Bel dan vandaag nog naar 123schuifpuien en maak een afspraak. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van schuifpuien, en in de reparatie hiervan. Het maakt hierbij niet uit of u over een GU schuifpui of een Siegenia schuifpui beschikt. Wij werken met alle soorten merken. Kies ook voor ons periodieke onderhoud, zodat u uw schuifpui van een langere levensduur voorziet. Maak direct een afspraak voor uw schuifpui onderhoud of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Onze schuifpui service

Het is zeer vervelend wanneer uw schuifpui niet meer werkt of verouderd is. De gedachte aan een nieuwe schuifpui kopen kan u dan te binnen schieten, maar u bent veel voordeliger uit met ons schuifpui onderhoud of een reparatie door onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw schuifpui straks weer gloednieuw is. U kunt onze schuifpui service 6 dagen per week bereiken. Vertel ons dan meer over uw schuifpui, het probleem en stuur ons twee foto’s van het schuifdeel en de greep. Onze professional krijgt zo een beeld van uw schuifpui en kan het onderhoud of de reparatie hiervan zodoende op de beste wijze voltooien.

Merken schuifpuien

Wij verrichten schuifpui onderhoud en reparaties voor schuifpuien van diverse merken. Zo zijn wij bekend met de merken GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook met Thyssen en Schuco. Door telkens weer de juiste materialen te kiezen en ons vakmanschap in te zetten, zorgen wij weer voor een stralende schuifpui. Wat doen wij tijdens de reparatie en het onderhoud van uw schuifpui? Wij kunnen uw loopwagen of wielen vervangen, plissé horren monteren, het loopvlak vernieuwen en het schuifdeel afstellen en sluitbaar maken.

schuifpui onderhoud

Wat biedt 123schuifpuien?

Bij ons profiteert u van de volgende voordelen wanneer u kiest voor schuifpui onderhoud:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wenst u meer informatie over onze werkwijze en prijzen? Of wilt u ons meteen inschakelen voor uw schuifpui onderhoud? Bel ons dan vandaag nog!

Schuifpui onderhoud inplannen? Neem contact op

Wenst u onze experts in te zetten voor uw schuifpui onderhoud? Bel ons dan vandaag nog, zodat wij snel ter plaatse kunnen komen. Neem contact op via:06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen dan spoedig uw schuifpui onderhoud geheel naar wens verzorgen!