skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Uw schuifpui weer in optimale staat door 123schuifpuien

Heeft u een schuifpui en wenst u hier reparatie of onderhoud voor? Bel dan direct naar 123schuifpuien voor professioneel vakmanschap. Ons bedrijf beschikt over veel expertise omtrent de schuifpui en haar reparatie en onderhoud. Heeft u een Siegenia schuifpui of GU schuifpui en wenst u deze te repareren? Wij hebben kennis van diverse merken. Ook wanneer u uw schuifpui van een langere levensduur wenst te voorzien, kunt u ons voor periodiek onderhoud inzetten. Maak snel een afspraak met ons of vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan, zodat wij uw schuifpui van reparatie of onderhoud kunnen voorzien.

Maak kennis met onze schuifpui service

Een schuifpui die niet meer naar behoren werkt, kan een grote ergernis zijn. Wenst u een nieuwe schuifpui aan te schaffen? Misschien kunt u hier beter nog maar even mee wachten, want onze reparatie levert u namelijk veel meer voordelen op. Uw schuifpui ziet er met onze reparatieservice straks weer zo goed als nieuw uit. U kunt onze speciale schuifpui service 6 dagen per week bereiken. Graag ontvangen wij dan meer informatie over uw schuifpui en het probleem. Stuur ons tevens twee foto’s van het schuifdeel en de greep mee. Zodoende kan onze specialist de reparatie of het onderhoud op de juiste wijze voltooien.

Merken schuifpuien

Wij zijn bekend met diverse merken schuifpuien en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. 123schuifpuien is bekend met merken zoals GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook Thyssen en Schuco. Wij gebruiken altijd de juiste materialen, wat gecombineerd met ons vakmanschap zorgt voor een geheel nieuwe schuifpui. Tijdens onze werkzaamheden kunnen wij uw loopwagen of wielen vervangen, plissé horren monteren, het loopvlak vernieuwen en het schuifdeel afstellen en sluitbaar maken.

schuifpuien

schuifpui

Wat heeft 123schuifpuien u te bieden?

Gaat u in zee met ons bedrijf? Dan profiteert u bij ons van de volgende zekerheden:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer informatie over onze service? Of wilt u ons direct inzetten voor het onderhoud of de reparatie van uw schuifpui? Maak dan snel een afspraak!

Uw schuifpui repareren of onderhouden? Neem contact op

Wilt u spoedig uw schuifpui laten repareren of laten onderhouden? Bel dan direct met onze experts voor het maken van een afspraak naar06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij zullen uw schuifpui dan volledig naar wens repareren en onderhouden.