skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui repareren door 123schuifpuien.nl in Zaandam

Woont u in Zaandam? En heeft uw schuifpui een reparatie of onderhoud nodig? Schakel dan 123schuifpuien in om de schuifpui snel te laten repareren. Welke type schuifpui u ook wilt laten repareren, bijvoorbeeld een aluminium GU schuifpui of een Siegenia schuifpui van hout, u kunt altijd op onze hulp rekenen. Met de juiste kennis en de orginele onderdelen maken wij uw schuifpui weer als nieuw. Neem contact met ons op en laat snel een van onze vakmensen langskomen in Zaandam voor een schuifpui reparatie. Voor meer informatie over onderhoud of een reparatie aan uw schuifpui en de kosten neemt u contact met ons op.

Schuifpui repareren en onderhouden in Zaandam

Wanneer uw schuifpui in Zaandam niet meer goed werkt, wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk laten repareren. Wij van 123schuifpuien helpen u daar graag bij. Onze landelijke schuifpui service zorgt voor landelijke dekking en is 6 dagen per week bereikbaar. Wij kunnen u in Zaandam op deze manier zo snel mogelijk helpen met reparatie of onderhoud. Schakelt u onze vakman in voor hulp? Om onze service nog beter te kunnen afstellen op uw wensen en sneller te laten verlopen, vragen wij ook om twee foto’s van de schuifpui te sturen, een van de greep en een van het schuifdeel. Onze vakman weet dan direct waarmee hij bij u aan de slag kan.

De reparatie van uw GU schuifpui

123schuifpuien is een zeer allround bedrijf dat vrijwel alle soorten schuifpuien kan repareren en reparaties kan uitvoeren. Wij werken onder andere met een GU schuifpui en merken als Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto, Hatau, Schuco en Thyssen. Wat betreft de reparatie helpen onze mensen u onder andere met het vervangen van de wielen of loopwagen, het vernieuwen van het loopvlak, het monteren van plissé horren, het afstellen van het schuifdeel en het afsluitbaar maken van het binnen- of buitengedeelte. Met de juiste aanpak maken wij uw schuifpui in Zaandam weer als nieuw!

schuifpui zaandam

De voordelen van 123schuifpuien

Schakelt u in Zaandam 123schuifpuien in voor een schuifpui reparatie of onderhoud? Dan kunt u rekenen op het volgende:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer informatie over het onderhoud en de reparatie van uw schuifpui en de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Neem contact met ons op

Gaat u een nieuwe schuifpui kopen omdat uw oude schuifpui kapot is? Vraag eerst aan de vakmensen van 123schuifpuien of uw schuifpui nog gerepareerd kan worden! Neem contact op via 06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Wij komen zo snel mogelijk langs in Zaandam om uw schuifpui onderhoud of reparatie te verzorgen.