skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Professionele schuifpui reparatie in Zoetermeer

Wilt u in Zoetermeer uw schuifpui laten repareren of onderhouden? 123schuifpuien is dan uw professional. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het repareren als het onderhouden van diverse merken schuifpuien. Wilt u uw aluminium GU schuifpui laten repareren? Of uw Siegenia schuifpui van onderhoud laten voorzien? Wij bieden een hoge kwaliteit service. Verleng ook de levensduur van uw schuifpui door te kiezen voor ons periodieke onderhoud. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan of bel ons en maak een afspraak voor het repareren van uw schuifpui in Zoetermeer.

Repareren en onderhouden van uw schuifpui

Een kapotte schuifpui in uw woning in Zoetermeer is allerminst prettig. Overweegt u een nieuwe te kopen? Denk dan nog even na, want een reparatie kan u wellicht meer opleveren. Wij zorgen dat uw schuifpui er weer als vanouds uitziet. Bel voor snelle hulp met onze schuifpui service. Deze kunt u 6 dagen per week bereiken. Geef ons meer informatie over uw schuifpui en het probleem en stuur ons ook twee foto’s. Zowel een foto van de greep als van het schuifdeel. Hiermee kan onze vakman straks voldoende voorbereid voor u aan de slag met het repareren van uw schuifpui in Zoetermeer.

Repareren van uw GU schuifpui en andere merken

Wij kunnen overweg met alle merken en materialen. 123schuifpuien is gespecialiseerd in de merken GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook in Thyssen en Schuco. Door telkens weer de juiste materialen te kiezen en waar vakmanschap toe te passen, wordt uw schuifpui geheel vernieuwd. Hierbij vervangen wij zowel de wielen of de loopwagen, monteren wij plissé horren, vernieuwen wij het loopvlak en maken wij het schuifdeel sluitbaar, waarbij wij deze ook afstellen.

Wij zijn 123schuifpuien

Waar staan wij voor? Maakt u de keuze voor onze schuifpui reparatie en/of onderhoud in Zoetermeer, dan kunnen wij u onze volgende kenmerken garanderen:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of direct uw schuifpui laten repareren? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte.

Uw schuifpui in Zoetermeer repareren? Neem contact op

Wenst u vakkundige hulp bij het repareren van uw schuifpui in Zoetermeer? Of wenst u periodiek onderhoud? Bel onze specialisten vandaag nog op en bel
06-48696400 of mail naar info@123schuifpuien.nl. Spoedig komen wij uw schuifpui in Zoetermeer geheel naar wens repareren en onderhouden.