skip to Main Content
 • Begrip in de regio
 • Voor ieder merk pui
 • Altijd een scherpe offerte
 • Nieuwe puien en reparatie
 • Duidelijke afspraken
 • Snelle communicatie

Schuifpui laten repareren Utrecht

Is uw schuifpui in Utrecht aan een reparatie of onderhoud toe? 123schuifpuien is uw professional voor een schuifpui reparatie in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van schuifpuien in de breedste zin van het woord. Zo kunt u op ons rekenen wanneer u de levensduur van uw schuifpui wenst te verlengen door periodiek onderhoud. Maar ook wanneer u kleine of grote reparaties aan uw schuifpui wilt laten uitvoeren. Dit doen wij tegen marktconforme prijzen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een schuifpui reparatie in Utrecht of voor onderhoud of bel met onze specialist.

Wanneer een schuifpui in Utrecht laten repareren?

Wanneer uw schuifpui in Utrecht kapot is, overweegt u wellicht om een nieuwe schuifpui te kopen. Maar in de meeste gevallen is dit helemaal niet nodig. U kunt ook kiezen voor een schuifpui reparatie in Utrecht. Onze professionals zorgen er dan voor dat uw schuifpui er weer gloednieuw uit ziet. Zonder dat u een nieuwe schuifpui hoeft te kopen! Dat bespaart u heel wat geld.

Snelle hulp schuifpui reparatie Utrecht

Wij zijn 6 dagen in de week te bereiken voor het repareren van of onderhoud aan een schuifpui in Utrecht. Bel voor snelle hulp direct met onze schuifpui service. Vertel ons dan ook wat meer over uw schuifpui, het specifieke probleem dat u heeft en stuur ons twee foto’s van de schuifpui op. Graag een foto van de greep en van het schuifdeel. Onze expert weet dan wat er nodig is voor een schuifpui reparatie in Utrecht.

Voor het repareren en onderhouden van diverse soorten schuifpuien

Er zijn verschillende soorten schuifpuien. Omdat wij een echte schuifpui specialist zijn, kunnen wij met diverse soorten schuifpuien overweg. Schuifpuien van kunststof, hout en aluminium. Zowel kiepkantel als hefschuifpuien. Wij voeren een schuifpui reparatie in Utrecht uit van de merken GU, Maco, Eland Brandt, Schipper, Roto en Hatau, maar ook Thyssen en Schuco. Met de juiste kennis en materialen, maken wij uw schuifpui in Utrecht weer als nieuw. Bij het repareren van uw schuifpui kunnen wij onder andere uw loopwagen of de wielen vervangen, het loopvlak vernieuwen, plissé horren monteren, het schuifdeel afstellen of het schuifdeel afsluitbaar maken. Wat u ook wenst, wij regelen het. En wij gaan pas weg als u tevreden bent! 123schuifpuien is het schuifpui reparatie bedrijf dat uw pui snel en vakkundig maakt met garantie.

schuifpui leiden

Daarom naar 123schuifpuien

Voor onderhoud aan of een reparatie van uw schuifpui in Utrecht gaat u naar 123schuifpuien. Wij zijn een begrip in de regio met veel bedrijven en particulieren als tevreden klanten. U kunt voor zowel nieuwe puien als reparaties en onderhoud bij ons terecht. Voor ieder merk pui! Wij kunnen namelijk bijna elk merk pui weer als nieuw maken. Hierbij maken wij duidelijke afspraken die we altijd nakomen. Bovendien bieden wij u een snelle communicatie en altijd een scherpe offerte. Als u ons inschakelt voor uw schuifpui in Utrecht, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Vooraf een duidelijke prijsopgave zonder bijkomende kosten
 • Wij werken alleen met originele onderdelen (bijv. een GU schuifpui)
 • In de meeste gevallen wordt het probleem in een keer opgelost
 • Reparaties worden snel ingepland
 • Marktconforme prijzen

Neem contact op voor een schuifpui reparatie in Utrecht

Wilt u ons inschakelen voor een schuifpui reparatie in Utrecht? Of voor het onderhouden van uw schuifpui? Bel ons dan vandaag nog via 06-48696400 om gebruik te maken van onze schuifpui service. U kunt ook een e-mail sturen naar info@123schuifpuien.nl. Wij zijn altijd snel ter plaatse voor het vakkundig repareren of onderhouden van een schuifpui in Utrecht.

Werkgebieden

Wist u dat wij niet alleen schuifpui reparatie in Utrecht uitvoeren, maar ook in andere plaatsen? Wij zijn onder andere werkzaam in de volgende gebieden: