skip to Main Content
  • Begrip in de regio
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie
Van Stoer Zwart Tot Fris Wit: De Huidige Trends In Schuifpuien

Van stoer zwart tot fris wit: de huidige trends in schuifpuien

Schuifpuien zijn min of meer gemeengoed geworden in onze woningen. Naast dat ze zeer functioneel en handig zijn, zijn ze uitgegroeid tot een belangrijk design onderdeel in onze woninginrichting. Of je nu gaat voor een minimalistische, industriële of klassieke stijl, voor elk interieurontwerp is er wel een bijpassende schuifpui. Maar welke schuifpui kiest u vandaag de dag? 123 Schuifpuien zet de huidige trends in schuifpuien voor u op een rijtje. We beginnen met stoer zwart.

Stoer zwart

Zwart is al enkele jaren een populaire keuze in het moderne interieurdesign en deze trend zet zich voort in de schuifpuien. Een schuifpui met een zwarte afwerking is elegant en ziet er eigentijds uit. Het zwart van de schuifpui contrasteert prachtig met zowel lichte als donkere gevels en geeft uw woning een chique uitstraling. De kleur zwart is min of meer tijdloos en makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Kiest u ook voor zwarte schuifpuien bij 123 Schuifpuien?

Fris wit

Over contrast gesproken… aan de andere kant van het zwarte spectrum vinden we de tijdloze witte schuifpui. Witte schuifpuien geven een lichte en luchtige sfeer in huis en passen perfect bij een Scandinavische of landelijke inrichting. Wit weerkaatst het licht, waardoor uw woning ruim en fris oogt. Bovendien is wit lekker neutraal en is deze kleur schuifpui goed te combineren met andere kleuren en materialen.

Slanke profielen

Een andere opvallende trend is de opkomst van schuifpuien met slanke profielen. Dankzij het gebruik van geavanceerde technieken en materialen zijn de profielen van moderne schuifpuien dunner dan ooit tevoren. En dat geeft een strakke, eigentijdse uitstraling. De slanke profielen maken het glasoppervlak in de schuifpui uiteraard groter. Zo heeft u meer zicht naar buiten op uw tuin of terras.

Duurzaam en energie-efficiënt

Duurzaamheid is anno nu een belangrijk thema in de hedendaagse architectuur. Net als overal eigenlijk. Schuifpuien kunnen hierbij niet achterblijven. Fabrikanten van schuifpuien investeren steeds meer in energie-efficiënte materialen en isolatietechnieken om het energieverbruik in huis te verminderen en het comfort te verhogen. Kies dus ook voor een schuifpui met hoogwaardig isolatieglas en thermisch onderbroken profielen om uw woning optimaal te isoleren.

Maatwerk op verzoek

Tot slot is maatwerk een groeiende trend in schuifpuien. Of u nu een extra brede opening in de gevel wilt hebben, uw zinnen gezet heeft op een specifieke kleur of dat u voor uw woning afwijkende afmetingen nodig heeft. Met schuifpuien is eigenlijk alles mogelijk. Als u kiest voor maatwerk kunt u een schuifpui laten maken die perfect aansluit bij uw woonwensen en de architectuur van uw huis.

Meer weten over de trends in schuifpuien?

Wilt u meer weten over de huidige trends in schuifpuien? Of meteen een schuifpui bestellen? We helpen u graag met het uitkiezen en installeren van de juiste schuifpui voor uw woning. Bel naar 06 48 69 64 00 of stuur een e-mail naar info@123schuifpuien.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.