skip to Main Content
  • Begrip in de regio
  • Voor ieder merk pui
  • Altijd een scherpe offerte
  • Nieuwe puien en reparatie
  • Duidelijke afspraken
  • Snelle communicatie
Het Belang Van Professionele Installatie Van Uw Schuifpui

Het belang van professionele installatie van uw schuifpui

Kies voor professionele installatie van een schuifpui

Zit u eraan te denken om een schuifpui bij u thuis te laten installeren? Dat is een uitstekend idee! Een schuifpui zorgt namelijk voor veel fijne voordelen in huis. Denk maar aan ruimte u bespaart door het ontbreken van een openslaande deur, de extra lichtinval in huis door het grote glazen oppervlak en de strakke uitstraling die een schuifpui meegeeft. Voordat de schuifpui er staat, moet er echter wel het een en ander gebeuren, zoals de installatie ervan. In dit artikel vertelt 123 Schuifpuien u graag meer over Het belang van professionele installatie van uw schuifpui.

Een vakspecifiek werkje

Laten we even met de deur in huis vallen: een schuifpui goed en wel installeren is een zeer vakspecifiek werkje. Het is dan ook zeker iets waar niet elke enthousiaste doe-het-zelver mee uit de voeten kan. Er moet ten eerste bijzonder scherp gemeten worden om tot de juiste formaten te komen. Ten tweede hangt het erg van uw woning en omstandigheden af welke soorten en merken schuifpuien, inclusief mechanica, wel of niet geschikt zijn. Tot slot is de manier van installeren ook erg belangrijk. Al helemaal als de schuifpui in een draagmuur wordt geïnstalleerd. Een ‘one size fits all’ concept is hier dus zeker geen sprake van.

Een fysiek zware klus

Naast dat u de nodige technische kennis nodig heeft, is het installeren van een schuifpui ook fysiek een zware klus. Denk al alleen maar aan de grote glaspanelen die heelhuids vervoerd en versjouwd moeten worden. Met het inschakelen van een professional weet u zeker dat uw schuifpui en alle benodigde onderdelen veilig worden vervoerd en heelhuids worden geïnstalleerd door ervaren vaklieden. Dit scheelt u veel moeite, frustratie en het verlaagt het risico op ongelukken.

Beperkte garantie

Zoals met bijna alles, zit er op een schuifpui ook garantie. Belangrijk om te beseffen is dat een garantieregeling vaak verandert (of zelfs volledig vervalt) als u zelf aan de slag gaat met het installeren van een schuifpui. Veel fabrikanten geven in die situatie namelijk een aanzienlijk meer beperkte garantieregeling. Eentje die vooral enkel en alleen te maken heeft met fabrieksfouten en niet met het installeren van een schuifpui. Als u dus zelf aan de slag gaat en er gaat iets mis, kunt u dit hoogstwaarschijnlijk niet kosteloos laten repareren.

Contact met 123 Schuifpuien

Overweegt u om een schuifpui te installeren? Laat dit dan aan een professional over en neem contact op met 123 Schuifpuien We helpen u graag met het uitkiezen en installeren van de juiste schuifpui voor uw woning. Bel naar 06 48 69 64 00 of stuur een e-mail naar info@123schuifpuien.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.